Ett katastrofval

Standard

Ja, vad finns det att säga? Är väldigt besviken. Det blir fyra år till med utförsäljning av allmännyttan och statliga företag, utförsäkringar av sjuka och arbetslösa, djurplågeri såsom minkfarmar o.s.v. Och så har Sverige fått ett rasistiskt, främlingsfientligt parti i riksdagen. (Och säg inte att de inte är rasister, det är de, helt klart.) Jag skäms. Hoppas dock att Reinfeldt håller sitt ord och inte samarbetar med dem, det vore skandal och han förlorar all värdighet. Här kan ni läsa lite mer om vad det är för skit som röstats in i vår riksdag.

Ja, såhär är det, vad ska man göra? Jag har tur, den här politiken drabbar inte mig just nu. Men det är ju såklart jättejobbigt att tvingas se på när andra människor drabbas och får det dåligt och ens land förändras och rustas ner. Och djurs rättigheter och välbefinnande som jag brinner starkt för är inte särskilt prioriterade hos den här regeringen, vi kommer inte få se något minkfarmsförbud eller en lag mot djursex och liknande under deras styre.:(

Men, livet går vidare och andra saker ska också få plats i den här bloggen igen (även om jag självklart kommer fortsätta klaga på regeringens politik då och då, eller ganska ofta…) Man får väl bara hoppas att man inte blir sjuk, skadad eller arbetslös och spara pengar (om man kan) till ett sånt tillfälle, för staten kan man inte lita på!

Annonser

3 responses »

  1. SD tycker ju att homosexualitet är samma sak som sex med djur så om de förbjuder djursex lär de väl också förbjuda homosexualitet… http://expo.se/2007/48_2020.html

    Sjuk ny regering! Men jag tror inte på att frysa ut dem helt, de måste få delta i debatten så att de får chansen att göra bort sig. Tiga ihjäl dem gör dem bara till martyrer och riskerar att öka deras stöd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s