Jonas Gardell

Standard

Igår var jag och Martin och såg Jonas Gardells show ”Trafikplats Glädjen” i Vitabergsparken. Vi kom en timme innan det skulle börja för att vara säkra på att få en plats för vi trodde det skulle kunna komma mycket folk. Vi hade rätt. Och fel. Det var sjukt mycket folk där, men det fanns ingen chans att få en sittplats eller ens en vettig ståplats (folk hade nog varit där i flera timmar i förväg.) Till slut hamnade vi i några buskar vid sidan om scenen. Där stod vi och försökte få en glimt av Jonas mellan huvuden och grenar, jag har ont i nacken idag, haha. Men det var det värt. Det var väldigt bra som det jämt är när han är i farten. Det är både otroligt roligt, lite sorgligt och tankeväckande under hans shower. Man både skrattar, nästan gråter och tänker efter.

Jonas mellan grenarna… (Det är inzoomat, hade inte det där rakt i ansiktet…) 😉

Såå mycket folk…

Jonas och några huvuden.

Mot slutet.

Efteråt gick vi till Slussen bland annat via Fjällgatan. Det är en av mina favoritplatser i Stockholm, det är så vacker utsikt över staden. Vi stannade vid ett café där och fikade. Det var som en uteservering fast med glasväggar och tak, väldigt coolt. Det var skönt att kunna sitta i princip ute ( det var en stor öppning in i caféet) sent på kvällen utan att frysa, sommaren är inte riktigt över… 🙂

Om inte det här är vackert vet jag fan inte vad som är det. (Även om bilderna så klart är bleka kopior av hur fint det faktiskt är.)

Caféet hade ett eget inbyggt träd… 🙂

Fin utsikt.

Gröna Lund.

Det var en rolig och mysig kväll… 🙂 Nu ska jag snart iväg och bowla med några klasskompisar. Man måste ha ett aktivt liv även när man är ledig vet ni… 😉 Bye bye!

3 responses »

  1. Det verkar vara en underbar dag =)

    Sv: Ja det är knäppt att veterinären sa så. Flera som har en katt med sköldpaddsteckning har sagt till mig att det bara är en myt. Foxy är också väldigt gosig och kelen. Nä det var oproffsigt av veterinären.

  2. åh jag älskar jonas gardell!

    nej känns som samma problem här..dels är benen för korta så det är inte nog med långdyta för plagg att sträcka ut sig på och därmed hamnar ju sömmar och svängningar o skärningar i plaggen helt fel likadant med en del toppar ju då överkroppen inte är tillräckligt lång..
    och så då att man är ganska kraftig nedtill gör ju inte saken bättre ..grr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s